Teknisk designer får nøglerolle i komplekse internationale projekter

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at indføre store nationale pantsystemer og dermed styrke den grønne omstilling i lande, der ser Danmark som et stort forbillede, og brænder du for 3D- og 2D-konstruktion samt udarbejdelse af produktionsgrundlaget, så har vi jobbet til dig.

Den grønne omstilling er for alvor kommet på dagsordenen i store dele af den vestlige verden, og det giver travlhed – også hos en af de førende globale leverandører af industrielle optællingsmaskiner (HLZ®) til sortering af drikkevareemballager, Anker Andersen A/S.

Tag med på vores grønne vækstrejse
Anker Andersen A/S har i de seneste par år oplevet en stadig stigende vækst, og med endnu et stort projekt i hus er der brug for flere stærke kompetencer. Vi skal blandt andet bruge en erfaren teknisk designer i PTA-afdelingen med reference til CCO.

Flad organisation og de bedste kolleger i verden
Hos Anker Andersen A/S arbejder og vinder vi sammen. Teamwork er et nøgleord, og organisationen er flad – der er ikke langt fra ide til handling. Kunden er altid i centrum, hvorfor ordentlighed og ordholdenhed er helt ufravigelige kerneværdier, og med snilde, know-how og en løsningsorienteret tilgang får vi sammen løst selv de svære opgaver.

På alle niveauer af organisationen arbejder kolleger hårdt, kompetent og dybt professionelt for at fastholde Anker Andersens førerposition på markedet. Vores økonomiske, tekniske og kommercielle resultater hviler i høj grad på en grundlæggende vilje til at forblive markedets kreative og innovative pioner.

Det betyder dog ikke, at vi ikke også kan have det sjovt sammen. Omgangstonen er uformel, og sociale sammenkomster – store som små – er helt naturlige.

Central og alsidig stilling
Med udgangspunkt i de standardiserede produkter, som udviklingsafdelingen allerede har konstrueret, bliver det din opgave som teknisk designer at tilpasse disse efter kundernes behov.

Du får derfor en alsidig stilling, hvor du både skal tilpasse 3D-konstruktioner, udarbejde 2D-tegninger, samt oprette varenumre, ruter og styklister i ERP-systemet (Business Central).

Hvem er du?
Du har erfaring med 3D- og 2D-konstruktion fra en lignende stilling. Du har en baggrund som teknisk designer, produktionsteknolog eller lignende - gerne med en god portion erfaring i at oprette varenumre, ruter og styklister.

Du har desuden gode kommunikationsevner på dansk og engelsk og et godt kendskab til Inventor 3D og gerne Business Central 365 eller lignende, samt Office-pakken.

Som person er du løsningsorienteret og arbejder struktureret og selvstændigt samt tager ansvar. Og du er en god holdspiller med et godt overblik – også under tidspres.

Helt praktisk inden du søger
Hvis du sammen med Anker Andersen A/S vil være med til at gøre en forskel i den grønne omstilling og samtidig får ny energi af, at vi forfølger et stort vækstpotentiale, så skal du melde dig på banen.

Vi forhandler løn og ansættelsesvilkår ud fra din erfaring og dine kvalifikationer. Men du kan regne med, at mobiltelefon, pensionsordning og sundhedsforsikring er en del af de faste personalegoder.

Har du brug for mere information om jobbet, konkrete opgaver eller om Anker Andersen A/S, så kontakt Aksel Uglvig Jensen fra Skelmose på tlf. 40 84 01 33.

Når du er klar, kan du sende ansøgning og relevante bilag til ham her.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende, med henblik på tiltrædelse hurtigst muligt.

Anker Andersen A/S er en virksomhed, etableret i 1945, med ca. 60 ansatte, der er beliggende i Ølholm ved Vejle. Vi har en global førerposition, når det kommer til udvikling, produktion og servicering af komplekse højhastighedstælleanlæg. Vores anlæg bruges til optælling og sortering af tomme drikkevareemballager af plastik (PET), glas eller metal. Vi er stolte over vores aktive bidrag til en effektiv håndtering af de enorme mængder af tomme drikkevareemballager, som rundt om i verden udgør et massivt miljøproblem.  

Læs i øvrigt mere om vores virksomhed her: www.anker-andersen.com.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hedensted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Skelmose ApS, Porsholtparken, 6740 Bramming

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5913255

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet