Barselsvikar med matematik, madkundskab og engelsk på mellemtrinner.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en engageret og ambitiøs lærer til et barselsvikariat.

Om jobbet og opgaverne

Tørring Skole er en folkeskole lige midt i et lokalsamfund i rivende udvikling. Skolen har ca. 450 elever fordelt på 0.-10. klasse heraf 100 SFO børn samt 60 ansatte. Vi er meget bevidste om at arbejde systemisk omkring den enkelte elevs læring og trivsel. Vi arbejder bevidst på at skabe bæredygtige inkluderende læringsmiljøer for alle børn.  ”VI GØR DET SAMMEN, så eleverne kan lære og trives mest muligt” er vores fælles afsæt for det gensidige forpligtende forældresamarbejde

Vi guider eleverne gennem forventningsbaseret klasserumsledelse, og tror på, at bevidst klasserumsledelse gør en forskel for alle elevers læring og trivsel. Her er det professionelle samarbejde i teamet og med forældrene afgørende. Til kommende skoleår bliver vores pædagogiske indsats praksisudvikling om elevinddragelse via kursusgange og aktionslæring med fokus på refleksion og afprøvning i eget team.

Barselsvikariat er på mellemtrinnet, hvor vi søger en matematik, madkundskab og engelsklærer.

Vores forventninger til dig

Vi ønsker os en ny kollega, som er åben og villig til et tæt teamsamarbejde. Du skal være fagligt ambitiøs og klar til at yde en indsats og tager din del af ansvaret for et godt arbejdsmiljø. Du ser muligheder og har lyst til forandring, når det kalder på det.

Du skal være læreruddannet og være stærk i relationsarbejdet, robust og vedholdende. Du skal kunne bevare overblikket og kunne tænke i systemer for at imødekomme både klassens og den enkelte elevs behov bedst muligt. Endelig skal du ville være en del af skole/hjem-samarbejdet omkring årgangen, og have en respektfuld tilgang og en god fornemmelse for den viden og de mulige udfordringer, som du kan komme tæt på i kontakten til familierne.

Til gengæld vil vi kunne bidrage med ambitiøse og hjælpsomme kolleger, en arbejdsplads med højt til loftet og rig mulighed for at være med til at udvikle skolen.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst, med mulighed for at forhandle kvalifikations- og funktionsløn.

Stillingen er en fuldtidsstilling. Tiltrædelse den 4. januar 2024.

Har du spørgsmål

Ansøgere opfordres til at kontakte Tørring skole for mere information om skolen og stillingerne. I den forbindelse kan et besøg på skolen arrangeres. Kontakt derfor skoleleder Pia Fårbæk Jokumsen, tlf. 29 72 80 11 eller på mail pia.f.jokumsen@hedensted.dk.

Ansøgning

Ansøgningsfrist er den 8. december 2023.

Vi holder løbende ansættelsessamtaler.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hedensted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Hedensted Kommune, Skolevænget, 4, 7160 Tørring

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5948515

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet